Porsche Track Experience - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Track Experience

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende trainingsniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid stapsgewijs naar een hoger niveau. Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt er bij Porsche Track Experience ook een huren.

Warm-up of Precision Training.
Het eerste niveau van Porsche Track Experience is de Warm-up Training. Bij deze eendaagse rijvaardigheidstraining in uw Porsche staat rijplezier centraal. Aan de hand van zes aansprekende trainingsonderdelen leert u de sportieve mogelijkheden van uw Porsche optimaal benutten. U heeft daar dagelijks profijt van.

Het is een mooi moment: u stapt in uw Porsche en zet samen met uw instructeur de eerste stap op weg naar verhoogde rijvaardigheid. Als team focust u tijdens het rijden in uw Porsche op veiligheid en uw plaats op de weg. U ervaart bijvoorbeeld wat er gebeurt als u te hard een bocht in gaat, om direct daarna het gevoel van controle te beleven als u diezelfde bocht met de juiste snelheid neemt. In het verlengde daarvan maakt u kennis met onder- en overstuur. U leert kritische situaties herkennen en wat u moet doen om uw Porsche op te vangen en weer grip te vinden. Ook zeer aansprekend is de remproef: na de Warm-up Training weet u echt wat de remmen van uw Porsche kunnen. En bij de slalomproef loopt de stopwatch mee. De Warm-up Training is de perfecte basis voor de vervolgtrainingen van Porsche Track Experience.

Boek training

 

Performance Training.
In één dag op het Circuit van Zandvoort focust u zich, tijdens vier uur effectieve rijtijd, op het vloeiend en beheerst ronden van deze historische duinenpiste met uw Porsche. In een fraaie opeenvolging van bochten vindt u de ideale lijn, de optimale rempunten en meer.

Tijdens deze circuittraining is het Circuit van Zandvoort van u. En dat gaat volgens het principe van de ‘open pitlane’. Dat betekent dat u op elk gewenst moment de baan op kunt, waarbij u profiteert van maximale rijtijd. Daarbij wordt u tweemaal een half uur één-op-één begeleid door een professionele instructeur. U begint met een nulmeting, waarin u advies krijgt om uw rempunten te kunnen verbeteren. Met duidelijke nieuwe instructies gaat u weer het circuit op, waar u uw circuittechniek naar een hoger niveau zal tillen. Daarna stapt de instructeur opnieuw bij u in om nog verder de diepte in te gaan. Na deze training bent u klaar voor de cursus die u in staat stelt uw racelicentie te behalen.

Boek training

 

Young Driver Experience.
Een jongens- en meisjesdroom die uitkomt: met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie 14-17 jaar de kans om met een Porsche op het Circuit van Zandvoort hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen.

Als cursist kruip je zelf achter het stuur van een Porsche. Jij geeft gas, stuurt en remt, met een enthousiaste instructeur naast je – een onvergetelijke belevenis.

Boek training