Porsche Driving Experience voor partners - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Driving Experience voor partners

Met de Porsche Driving Experience ervaren u en uw gasten de sensatie van Porsche. Een unieke mogelijkheid om Porsche beter te leren kennen. Met een instructeur rijdt u een vooraf uitgezette route. Tijdens deze rit wisselt de bestuurder van stoel met de bijrijder en vervolgens wisselt u van Porsche zodat iedereen de kans heeft gekregen om te beleven en rijden in meerdere modellen van Porsche.

Het Porsche Driving Experience programma.
We ontvangen de gasten met een hapje en een drankje. Na een klein half uur start uw bedrijfspresentatie waarna er een presentatie wordt gegeven door de heren van Porsche Motorsport over de ideale zitpositie en het rijden in een Porsche met veel vermogen.

Een willekeurige sleutel.
We hebben één hoed met verschillende Porsche sleutels van de Porsche 718, 911, Cayenne, Macan, Taycan en Panamera. Er worden teams van 2 of 3 personen gevormd waarna elke equipe een sleutel kiest en daarmee een Porsche krijgen toegewezen. Vóór het rijden wordt er een eigen risico clausule getekend.

Drive and switch.
Tijdens de switch, ruilt een equipe van zitplaats en bij de volgende switch van sportwagen naar een vierdeurs Porsche of vice versa. Op de eindlocatie bij Porsche Centrum Leusden is er ruimte voor een drankje (en hapje) na.

Het verloop van het programma.
Er is een mogelijkheid om bij groepen groter dan 20 mensen het programma in twee delen op te splitsen. Dan wisselen de bedrijfspresentatie en het rijgedeelte elkaar af.

1. Inloop gasten
2. Start uw bedrijfspresentatie
3. Start presentatie Porsche Motorsport
4. Start Porsche Driving Experience
5. Switch op locatie
6. Aankomst bij Porsche Centrum Leusden
7. Einde evenement

Partnership.
De Porsche Driving Experience is een unieke gelegenheid om uw klanten Porsche te laten beleven. Middels een partnership tussen u Porsche Centrum Leusden en eventuele andere partners wordt er gekeken naar de wederzijdse belangen en wordt dit vooraf goed vastgelegd. 

Uitnodigingstraject.
U kunt uw eigen klanten of relaties aanschrijven en in overleg met Porsche Centrum Leusden het Porsche logo of beelden gebruiken. Porsche hoeft geen inzage te hebben in uw aangeschreven klanten of relaties.

Kostenindicatie.
Porsche neemt de volgende kosten voor haar rekening:
- Porsche Centrum als locatie met basis beeldscherm.
- Inzet Porsche modellen, zoals Porsche 718, Porsche 911, Porsche Cayenne, Porsche Macan, Porsche Panamera en Porsche Taycan.
- Brandstof en verzekering voor de Porsche modellen.

De partner neemt de volgende kosten voor haar rekening:
- Catering voor gasten.
- Porsche Motorsport presentatie en begeleiding.
Optioneel: Uitnodigingskaart en aanmeldingstraject.
Optioneel: Eventueel ondersteunende techniek in de vorm van extra beeldscherm of microfoon.

Afhankelijk van het aantal personen en het aantal hapjes van de cateraar liggen de kosten doorgaans tussen de €100,- en €150,- per persoon. Porsche werkt samen met een vaste cateraar maar u bent vrij om uw eigen cateraar in te schakelen.

Porsche Driving Experience inplannen?
Wanneer u de Porsche Driving Experience voor u bedrijf wil inzetten, dan vragen wij u contact op te nemen middels onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.