Porsche Classic Communication Management

Dit systeem is geschikt voor alle klassieke Porsche modellen tot en met de Porsche 911 type 993 die beschikken over een 1-DIN-schacht. Voor de modellen die beschikken over een 2-DIN-schacht, zoals de Boxster type 986 en de 911 type 996, is er het Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus).

De charme van het verleden anno nu.

Het nieuwe PCCM verbindt de charme van het verleden met de technologie van nu. Het 3,5-inch touchscreen (7,0-inch voor PCCM Plus) biedt toegang tot DAB+ radio en het geintegreerde navigatiesysteem. De routebegeleiding is beschikbaar in 2D-, 3D- en pijlweergave om u eenvoudig op de plaats van bestemming te brengen. Met functies als Apple CarPlay en Google Android Auto* bent u optimaal verbonden en luistert u naar uw favoriete muziek vanaf uw telefoon of naar playlists op Spotify.

Inbouwen en installeren.

Kosten van het PCCM of PCCM Plus zijn:

  • PCCM: € 1474,99 (exclusief inbouw)
  • PCCM Plus: € 1649,99 (exclusief inbouw)

*Google Android Auto is alleen beschikbaar bij het PCCM Plus

U bestelt het nieuwe Porsche Classic Communication Management bij onze vestiging. Wilt u meer weten over het PCCM of PCCM Plus systeem? Contacteer dan onze sales adviseurs op 033 49 49 911 of neem contact met ons op via ons e-mailadres.