Onderhoudsprijzen

Vooraf weten waar u aan toe bent voor wat betreft onderhoud? Alle Porsche Centra in Nederland hanteren dezelfde vaste adviesprijzen voor onderhoud. 

Of het nu gaat om groot of klein onderhoud, het verversen van remvloeistof of het vervangen van luchtfilter of remblokken. Per model en type tonen wij u overzichtelijk de prijzen inclusief BTW. Voor de Porsche 911 hebben we zelfs een verdeling gemaakt naar 911 3.2, 964, 993, 996 en 997 I en II en de nieuwe 991. 

Uiteraard verwelkomen wij alle Porsches in onze werkplaats, dus ook uw 356, vroege 911 (SC, G, F) of 924, 944, 968 transaxle Porsche. 

Voor klassiekers geldt een gereduceerd Porsche Classic tarief voor het uurloon bij reparatie. Deze korting op onderhoud bedraagt maar liefst 20 procent ten opzichte van de standaard onderhoudsprijzen. Selecteer hieronder uw model en u ziet vanzelf of uw Porsche in aanmerking komt voor het Classic tarief en hoe voordelig dit voor u is.

Meer informatie over de onderhoudsprijzen kunt u vinden door het gewenste model te selecteren.

 

Voor klassiekers geldt een gereduceerd Porsche Classic tarief voor zowel de Serviceprijzen als het uurtarief bij reparatie. Deze korting op onderhoud bedraagt 20 procent ten opzichte van de standaard prijzen.

Disclaimer: Aan de Porsche Serviceprijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De Porsche Serviceprijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW en exclusief klein materiaal en milieutoeslag. Onder voorbehoud van drukfouten en of prijswijzigingen. Prijzen zijn alleen voor het voorschreven onderhoud en niet voor bijkomende werkzaamheden