Porsche Onderdelen (PET)

De fascinatie die Porsche heet is tijdloos. Het is een feit dat ongeveer tweederde van alle Porsches die ooit gebouwd zijn, vandaag de dag nog rijden. Dat spreekt vóór Porsche. En voor zijn liefhebbers. Om dat zo te houden, garandeert Porsche Classic wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen. Deze originele onderdelen kopen we bij voormalige leveranciers. Als dat niet meer mogelijk is, gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers.

Eerste vereiste: ze voldoen aan de Porsche normen op het gebied van techniek, veiligheid en kwaliteit. De basis voor ons werk: documentatie, originele tekeningen,  gedetailleerde beschrijvingen en een omvangrijk aantal voorbeelden. Vanuit ons magazijn in Nederland kunnen wij zo’n 52.000 originele onderdelen leveren. Een complex netwerk voor een simpel doel: blijven rijden.

Bij aanschaf van Porsche Originele Onderdelen ontvangt u twee jaar garantie. Voor hulp bij uw keuze en inbouw kunt u terecht bij Porsche Centrum Leusden. Heeft u meer informatie over Porsche Originele Onderdelen nodig? Neem dan contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak met één van onze medewerkers 033-49 49 911.

Porsche Originele Onderdelen Catalogus

Bent u op zoek naar een onderdeel? Zoek dan het onderdeel nummer op in de catalogus en zet het onderdeel nummer vervolgens in het formulier.

Is uw Porsche jonger dan 10 jaar en staat het gewenste onderdeel niet in de catalogus, vul dan het formulier in met een duidelijke omschrijving van het gewenste Porsche onderdeel.

Selecteer catalogus

Toon

Aanvragen