Brochures - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Leusden
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Leusden

Zuiderinslag 8

3833 BP Leusden

T: 033 49 49 911

info@porschecentrumleusden.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 07:30u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u

Maak telefonisch een afspraak voordat u langskomt.

Modellen

Porsche Panamera brochures

Bent u geïnteresseerd in een specifiek type van de Porsche Panamera en wilt u alles nog rustig nalezen? Download op deze pagina de brochure van de Porsche Panamera. Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen? Dan vernemen wij dat graag op 033 49 49 911 of mail naar info@porschecentrumleusden.nl

Porsche Panamera 10 Years Edition

10 jaar Panamera: de ideale gelegenheid om een hoge dynamiek en een hoog comfort nog verder te verbeteren. Uitstekende prestaties en een hoge mate van comfort: de Panamera en Panamera Sport Turismo modellen zijn beduidend meer dan gewone limousines. Ze roepen emoties op, lang voordat u het portier opent. Ze beloven van een eenvoudige rit van A naar B een echte beleving te maken, nog voordat u de motor start. Bij de Panamera 10 Years Editon is het Panamera idee aangescherpt, verfijnd en geperfectioneerd. Het resultaat: De Panamera 10 Years Edition. Lees in de brochure meer over de Porsche Panamera 4 10 Years Edition, Panamera Sport Turismo 10 Years Edition, Panamera 4 E-Hybrid 10 Years Edition of de Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo 10 Years Edition of plan een proefrit in.

Porsche Panamera 10 Years Edition

Porsche Panamera en Panamera Executive G2.1

Het silhouet en de verhoudingen van de Panamera modellen zijn meer Porsche dan ooit. Duidelijke contourlijnen, krachtige spieren en een scherp sportwagensilhouet benadrukken de precisie van het design. De Porsche Panamera is optimaal toegerust voor de weg. En voor uw opvattingen over een hedendaagse sportwagen. Lees in de brochure meer over de Porsche Panamera, Panamera 4, Panamera 4 E-Hybrid, Panamera 4S, Panamera 4S Diesel, Panamera Turbo, Panamera 4 Executive, Panamera 4 E-Hybrid Executive, Panamera 4S Executive of de Panamera Turbo Executive of plan een proefrit in.

Porsche Panamera en Panamera Executive G2.1

Porsche Panamera G2.2

Met de Porsche Panamera gingen we consequent onze eigen weg en bleven we altijd trouw aan onze roots. Hiermee hebben we het typische Porsche-DNA geïnjecteerd in het luxe sedansegment. Met de nieuwe Panamera G2.2 volgen we deze weg nu net zo consequent. Wij geloven dat hoe meer visionair een idee is in het begin, hoe spannender het aan het einde is. Dit is het geval bij de nieuwe Porsche Panamera G2.2. Lees in de brochure meer over de nieuwe Porsche Panamera, Panamera 4, Panamera 4 Executive, Panamera 4 Sport Turismo, Panamera 4S E-Hybrid, Panamera 4S E-Hybrid Executive, Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo, Panamera GTS, Panamera GTS Sport Turismo, Panamera Turbo S, Panamera Turbo S Executive, Panamera Turbo S Sport Turismo of plan een proefrit in.

Porsche Panamera G2.2

Porsche Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo G2.1

 De bijzondere dynamiek van de nieuwe Panamera GTS modellen is meteen duidelijk – ook door te spelen met de zwarte contrastkleur. Zo zijn elementen zoals de  zijruitlijsten, de luchtuitlaten aan de zijkant, de logo’s aan de achterzijde of de eindpijpen van het sportuitlaatsysteem uitgevoerd in zwart hoogglans. Beide GTS modellen zijn standaard voorzien van het SportDesign Pakket met een unieke voor- en achterzijde. Beide modellen zijn uitgerust met het krachtige remsysteem met rode remzadels. Ook standaard op beide modellen is het 10 mm verlaagde onderstel met adaptieve luchtvering. Lees in de brochure meer over de Porsche Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo of plan een proefrit in.

Porsche Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo G2.1

Porsche Panamera Sport Turismo G2.1

De nieuwe Sport Turismo modellen borduren voort op datgene waarvoor de Panamera staat: performance en comfort zijn geen tegenstellingen, maar een eenheid. Hetzelfde geldt voor dynamiek en efficiency – het verhogen van beide zaken vormt de drijfveer voor de Porsche Panamera Sport Turismo modellen. de nieuwe Panamera gaat als Sport Turismo nog een stap verder en niet alleen qua design. In plaats van compromissen te zoeken brengt hij werk, gezin, vrije tijd en rijplezier op een ongeëvenaarde manier samen. De Porsche Panamera Sport Turismo is een sportwagen die alles realiseert wat u nodig heeft om verder te komen. Lees in de brochure meer over de Porsche Panamera 4 Sport Turismo, Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo, Panamera 4S Sport Turismo, Panamera 4S Diesel Sport Turismo of de Panamera Turbo Sport Turismo of plan een proefrit in.

Porsche Panamera Sport Turismo G2.1