Lakverzegeling

Uw Porsche 'nieuw voor altijd'
De lak straalt u tegemoet als u de auto in ontvangst komt nemen. Maar de autolak is net zo gevoelig als de menselijke huid. Net zo kwetsbaar ook. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen. Warmte en kou, regen en wind, fijnstof en niet te vergeten de ultraviolette straling van de zon leiden vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak.

De beste en meest duurzame lakbescherming voor uw Porsche met Swisstec Paintprotection.

Het speciale van de Swisstec Paintprotection behandeling zit in de combinatie van het toegepaste procedé en de gebruikte ingrediënten.

Via een uniek procedé openen we het lakoppervlak en reinigen dat tot diep in de poriën. Vervolgens vullen we de poriën met een gepatenteerde substantie waaraan onder Teflon® en Zonyl® zijn toegevoegd tot er een egaal en massief oppervlak ontstaat. Daar overheen brengen we tenslotte een krachtige, pantserachtige glanslaag aan, samengesteld uit verschillende kunstharsen, zoals acrylhars, polyethyleenhars en carnauba. Het resultaat is een keihard en diepglanzend oppervlak waaraan vuil zich niet kan hechten.

Swisstec biedt daarnaast een aantal optionele behandelingen voor de langdurige bescherming van velgen, interieur en bekleding (stof en leer) en voor het schoonmaken en verduurzamen van cabriodaken van auto’s.
Swisstec geeft 5 jaar schriftelijke garantie op de Ultimate Paintprotection van nieuwe auto’s, 3 jaar op gebruikte auto’s en 1 jaar op de 4Seasons behandeling. U ontvangt altijd het originele Swisstec garantiebewijs. 
Bij de behandeling Swisstec Ultimate Paintprotection ontvangt u een Swisstec onderhoudsset bestaande uit shampoo, velgenreiniger en insectenreiniger voor perfect onderhoud van uw auto.

SWISSTEC® Ultimate Paintprotection (5 jaar garantie)*
911 / Cayman / Boxster € 780,-
Macan / Panamera / Cayenne € 860,-

SWISSTEC® 4 Seasons (1 jaar garantie)
911 / Cayman / Boxster € 299,-
Macan / Panamera / Cayenne € 339,-

* Prijzen incl. Swisstec wheel protection

Overige behandelingen:
Swisstec Interior protection € 225,-

Swisstec Cabriokap protection € 215,-