Porsche GT2 RS en GT3 aanbod

De Porsche 911 GT serie, de serie van Porsche die het voor iedereen mogelijk maakt het ultieme race gevoel te ervaren. Op het rechte stuk behaalt de Porsche enorme snelheden maar ook de bochten zijn geen enkel probleem met de geweldige sport onderstellen. De GT3 is misschien in PK’s niet de krachtigste auto maar dit vermogen wordt optimaal verwerkt waardoor de GT3 alsnog een geduchte concurrent is voor supercars die veel krachtiger zijn. De GT3 bestaat inmiddels alweer 20 jaar en is al die tijd al de ultieme race beleving geweest. Niet alleen op het circuit want deze auto is ook nog eens straatlegaal. De vraag is: durft u het aan?

Speciaal voor de GT-modellen heeft Porsche Centrum Leusden tijdelijk een prachtige actie. Zo krijg je bij de aanschaf van een van onze jonggebruikte GT’s 24 maanden Porsche Approved Garantie en krijg je een Porsche Advanced Driver Training ter waarde van €349,- cadeau. 

Neem contact op met Han Koggel voor meer informatie, Han is bereikbaar per mail of telefoonnummer op: 06 55 10 88 95 of 033 49 49 911

Bekijk hier ons volledige GT-aanbod.

 GT2GT3

GT3GT3

Porsche Advanced Driver Training (PADT).
Iedere Porsche bezitter weet, dat een Porsche anders is dan elke andere auto op de weg. Porsches worden ontwikkeld om te presteren. Met zijn goede rijdynamiek en strakke wegligging vraagt een Porsche om dagelijks gebruikt te worden. Bij de Porsche Advanced Driver training draait het om het benutten van het vermogen en deze tegelijkertijd te beheersen.

De Porsche Advanced Driver Training helpt u beter te reageren op dagelijkse situaties en ook om juist te handelen in noodsituaties. Daar waar uw rijles is gestopt gaan wij verder. Alles draait om beheersing en stuurvaardigheid. Tast de dynamische grenzen van uw Porsche af op de openbare weg, rekening houdend met de weersomstandigheden en andere weggebruikers.

De Porsche Advanced Driver Training is een 1-op-1 rijtraining. Een ervaren instructeur zal u gedurende een 3 uur durende training op de openbare weg leren om de capaciteiten van uw Porsche te benutten en u te laten ervaren waar en onder welke omstandigheden de Porsche veiligheidssystemen u kunnen ondersteunen. Kortom, met deze rijtraining leert u uw Porsche echt kennen en kunt u niet alleen het beste uit uw Porsche halen, maar ook uit uzelf.

Het trainingsprogramma is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder. De rijtraining wordt in overleg met u ingepland en vindt plaats achter het stuur van uw eigen Porsche. Vanaf het Porsche Centrum bij u in de buurt wordt er gestart en de kosten voor een 3-uurs training zijn € 349,-.

Porsche Approved Garantie.
Bij Porsche zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze sportwagens. Daarom is er de Porsche Approved Garantie. Hiermee bieden wij vrijwel dezelfde zorgeloze zekerheid als die van de fabrieksgarantie voor nieuwe Porsche modellen. En dat tot wel 15 jaar.

Een nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde garantie voor de periode van twee jaar. Na afloop van de fabrieksgarantie kunt u het zorgeloze gevoel vasthouden met de Porsche Approved Garantie. Met Porsche Approved Garantie kunt u uw garantie verlengen. Nu zelfs tot 15 jaar. U kunt ieder moment instappen mits uw Porsche niet ouder is dan 14 jaar en de kilometrage minder dan 200.000 is.

Dit zijn uw garanties:

 • Wereldwijde geldigheid
 • In elk Porsche Centrum te claimen
 • Looptijd 12 tot 24 maanden
 • Alle componenten zijn gedekt
 • Geen eigen risico
 • Alle kosten voor arbeid en materiaal zijn gedekt
 • Geen kilometerbegrenzing gedurende de looptijd
 • Dekking voor Porsches tot 15 jaar oud
 • Bij werkzaamheden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Originele Porsche onderdelen
 • Vlotte administratieve afwikkeling
 • Garantie is overdraagbaar en te verlengen bij verkoop aan particulieren of de Porsche dealerorganisatie

Hoewel De Porsche Approved Garantie zeer uitgebreid is, vallen bepaalde zaken er niet onder. Als een Porsche ouder wordt, kunnen zich optische en akoestische veranderingen voordoen, die het functioneren van de auto niet in de weg staan zoals slijtage van de lederen stoelbekleding. Ook zogenaamde slijtagedelen zijn uitgesloten van de garantie. Dit brengt wel met zich mee dat uw Porsche regelmatig onderhoud nodig heeft. Samenvattend: optische en akoestische veranderingen zijn evenals veroudering en slijtage geen defecten en vallen dus niet onder de garantie. Klik hier voor meer informatie over de Porsche Approved Garantie.