WEG - Porsche verzekering

Het belangrijkste is dat u zorgeloos van uw Porsche kunt genieten, daarom bent u op zoek naar de perfecte verzekering. Bij Porsche Centrum Leusden kunt u terecht voor passende dekking, wat voor Porsche u ook rijdt. Dat geeft een goed gevoel, want weten dat de verzekering van uw Porsche goed geregeld is, geeft rust en vertrouwen. Zo kunt u nog intenser van uw auto genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en netjes door uw eigen dealer opgelost. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdelijk van een vervangende auto gebruik te maken. Omdat al het contact via Porsche Centrum Leusden verloopt, heeft u een vertrouwd aanspreekpunt. Dat is het gemak van een goede Porsche verzekering bij Porsche Centrum Leusden.

Voordelen van verzekering bij Porsche Centrum Leusden

Bent u in het bezit van een Porsche die maximaal 7 jaar oud is? Dit zijn de voordelen wanneer uw Porsche verzekerd is bij Porsche Centrum Leusden:

 • Vakkundig schadeherstel via de eigen dealer zonder eigen risico.
  Als uw Porsche bij Porsche Centrum Leusden verzekerd is, heeft u geen eigen risico en kunt u rekenen op vakkundig herstel en reparatie door onze eigen specialisten.
 • Kosteloos vervangend vervoer bij herstel via Porsche-dealer.
  Kunt u tijdig niet over uw Porsche beschikken in verband met een klein ongelukje? U krijgt van ons tijdelijk vervangend vervoer.
 • Uitgebreide nieuwwaarderegeling.
  Bij diefstal of totaal verlies van uw Porsche binnen drie jaar na aanschaf, rijdt u een nieuwe gelijkwaardige Porsche. Voor een gebruikte Porsche hebben we gelijkwaardige regelingen.
 • Uitgebreide aankoopwaarde-regeling voor uw gebruikte Porsche.
  Wordt uw gebruikte Porsche binnen 3 jaar na aankoop gestolen of onherstelbaar ernstig beschadigd? Binnen 3 jaar na aankoop wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.
 • Overname schadevrije jaren.
  Wanneer van toepassing, worden schadevrije jaren overgenomen op basis van een originele verklaring door uw leasemaatschappij.
 • Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Porsche.
  U houdt uw Porsche natuurlijk het liefst in haar originele staat. Daarom stemmen wij de eisen van de verzekering af op de kenmerken van uw Porsche zoals deze de fabriek verlaten heeft.
 • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden.
  Porsche Centrum Leusden biedt uitstekende voorwaarden en tarieven. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Voor meer informatie over de Porsche verzekering: klik hier

Porsche Classic verzekering 

Heeft u een Porsche die 8 jaar of ouder is? Voor deze auto’s biedt Porsche Centrum Leusden een alternatief in de vorm van Porsche Classic Insurance. Deze auto’s worden verzekerd aan de hand van de taxatiewaarde. Uiteraard is uw Porsche ook verzekerd wanneer u deelneemt aan puzzelritten of andere clubevenementen. Mocht blijken dat - na een ongeval - bepaalde originele onderdelen niet langer beschikbaar zijn, dan is ook het op maat maken van het juiste onderdeel verzekerd.

Voor meer informatie over de Porsche Classic verzekering: klik hier

Verzekering op maat
De Porsche verzekering is uitstekend te combineren met onze financieringsvormen, zowel zakelijk als privé. Porsche Centrum Leusden verzorgt graag een offerte voor de verzekering. U profiteert dan altijd van de voordelen die geboden worden in het Porsche Financial Partner Program: een veelomvattende dekking, een goede premie en schadeherstel door een officieel Porsche Schadecentrum bij onverhoopte schade.

Maak een afspraak
Meer weten of advies nodig over de verschillende Porsche verzekeringen? Of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact via het contactformulier of maak direct een afspraak met één van de medewerkers van Porsche Centrum Leusden.

T: 033 49 49 911
info@porschecentrumleusden.nl