Nieuws

Nederlands debuut nieuwe Macan

- Dit weekend beleeft de nieuwe Porsche Macan zijn debuut bij de Nederlandse Porsche Centra. Hij is voorzien van een efficiënte 2,0-liter viercilinder turbo-benzinemotor met verbeterde verbrandingskamergeometrie en een benzinepartikelfilter. De nieuwe Macan heeft een verder verbeterd onderstel, dat voor nog meer comfort en rijplezier zorgt. Het typische Porsche design-DNA is ook bij de Macan direct zichtbaar. Kenmerkende details aan de achterzijde zijn bijvoorbeeld de driedimensionale led-lichtstrip en de 4-punts remlichten. De koplampen zijn standaard uitgevoerd met led-lichttechnologie. Er zijn vier nieuwe exterieurkleuren, waaronder mambagroen metallic. 

Hoofd interieurdesign Ivo van Hulten over de nieuwe 911

- Porsche's hoofd interieurdesign Ivo van Hulten praat Autoblog-redacteur Wouter Karssen bij over de nieuwe Porsche 911 (992) tijdens de onthulling van de auto in Los Angeles. Het was het eerste project bij Porsche waar de Nederlander van begin tot eind bij betrokken was. En hoewel de auto in alles herkenbaar is als een 911, laat Ivo ons zien welke grote designkeuzes zijn gemaakt om de auto weer helemaal van deze tijd te maken.

‘Porsche 360+’: altijd een personal assistant op zak

- ‘Porsche 360+’ is een personal assistant en digitale metgezel in één. De app, die nu beschikbaar is voor iOS, is ontworpen om het leven van haar gebruikers gemakkelijker te maken. Heb je op korte termijn een cadeau nodig? Ben je op zoek naar kaarten voor een uitverkocht concert? Of wil je een lange of korte reis plannen? Bij ‘Porsche 360+’ zitten 24 uur per dag, zeven dagen in de week persoonlijke assistenten klaar om Porsche-rijders te helpen.