Nieuws

Bel 911 om deze ex-politieauto aan de lijn te krijgen

- Niet alleen de Nederlandse politie maakte jarenlang gebruik van Porsches als patrouille-auto, ook het Belgische korps zette enkele 911 Targa's in. In de jaren zeventig reed de Belgische gendarmerie met politieauto's in de vorm van BMW's 2002ti. Later voegden zij daar ook de Volkswagen Golf GTI en Volvo 240 Turbo aan toe. Er is echter geen agent in het land, of zelfs in de wereld, die de straten zo snel veilig hield als de agenten die reden met de Porsche 911 Targa.

"Dit is de ultieme 911"

- Na vorig jaar met de 911 GT3 te hebben gereden, reed Autoblog-redacteur Casper Heij nu met de GT3 RS. "Hardop vroeg ik het me af, tijdens de test van de Porsche 911 GT3: wat moet je nog met een auto die zo snel is, in een land als het onze dat zo vol is? Wat moet je in dit land met een ontzettend dikke, luidruchtige, bloedsnelle, felgekleurde sportwagen? Porsche heeft godzijdank niet geluisterd naar mijn bezwaren. Sterker nog, de medewerker van Porsche in Leusden heeft me zojuist de sleutels overhandigd van een nog feller gekleurde, nog snellere, nog dikkere sportwagen met nog meer spoilers en luchtinlaten en andere gekkigheid." 

Porsche Advanced Driver: Training Classic

- De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn drie uur durende een 1-op 1 rijtrainingen samen met een Porsche instructeur. U leert tijdens de training om alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. U zoekt de dynamische grenzen van uw Porsche op, waarbij er rekening gehouden wordt met de dagelijkse weersomstandigheden en andere weggebruikers. Veiligheid, beheersing en stuurvaardigheid staan daarbij centraal. Het aanbod van de Porsche Advanced Driver Trainingen bestaat uit vier verschillende trainingen. Vandaag: de classic.