Porsche Grand Tour - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Leusden
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Leusden

Zuiderinslag 8

3833 BP Leusden

T: 033 49 49 911

info@porschecentrumleusden.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 07:30u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 9:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u

 

Modellen

Porsche Grand Tour

17 december 2020 van 13:06 tot 17 december 2020 13:06 Porsche Centrum Leusden en Classic car events organiseren de Porsche Grand Tour (GT) van 9 t/m 15 september 2015. De Porsche GT biedt u volop de gelegenheid om het Grand Tourisme te herontdekken tijdens een rit van circa twaalfhonderd kilometer waarin u uw passie voor het autorijdende vrije loop kunt laten.

Porsche Centrum Leusden en Classic car events organiseren de Porsche Grand Tour (GT) van 9 t/m 15 september 2015. De Porsche GT biedt u volop de gelegenheid om het Grand Tourisme te herontdekken tijdens een rit van circa twaalfhonderd kilometer waarin u uw passie voor het autorijdende vrije loop kunt laten.

U zult genieten van de verborgen wegen, het prachtige landschap en de klassieke rallypaden en bergpassen zoals de Cauberg, Spa Francorchamps, Olympia Bridge, Col du Donon, Schwarzwald, Nufenen pass, Oberalp Pass, Albula pass, Ofen Pass en als finale de Stelvio Pass. De route zal u in vier dagen van Château St. Gerlach te Valkenburg naar Bormio in Italie leiden.

Voertuigbeheersing
De Porsche GT is een tourrit voor iedereen die de avontuurlijke uitdaging voor het pure autorijden aandurft. Of u dat met uw klassieke of nieuwe Porsche doet, maakt niet uit. De dagelijkse regelmatigheidsetappe en een manoeuvreertest die in de route zijn opgenomen, vormen een proeve van uw vakbekwaamheid als bestuurder van een exclusieve auto. Daarbij worden niet alleen de rijvaardigheid en precisie, maar ook het reactievermogen en de snelheid van handelen van u als bestuurder getoetst.

Navigatie
Uw navigator speelt zijn of haar rol op basis van kaartlees capaciteit en intelligentie. Zo berekent de organisatie een dag klassement, met aan het eind van de rit een algemeen winnaar. Maar de nadruk van de Porsche GT zal uiteindelijkliggen op het sociale en amicale karakter. Het routeboek bevat alle informatie die nodig is om het gehele traject probleemloos te rijden. Tevens krijgt u van de organisatie een overzichtskaart van de landen waardoor de route voert.

Programma:
DAG 1 WOENSDAG 9 SEPTEMBER ONTVANGST IN VALKENBURG ( NL)
DAG 2 DONDERDAG 10 SEPTEMBER VALKENBURG (NL) - NENNIG (D)
DAG 3 VRIJDAG 11 SEPTEMBER NENNIG (D) - BADEN - BADEN (D)
DAG 4 ZATERDAG 12 SEPTEMBER BADEN - BADEN (D) - PAX MONTANA (CH)
DAG 5 ZONDAG 13 SEPTEMBER PAX MONTANA (CH) - BORMIO (I)
DAG 6 MAANDAG 14 SEPTEMBER TERUGREIS OP EIGEN GELEGENHEID

Interesse?
De kosten voor inschrijving bedragen € 4.450,- per equipe. (incl.BTW). Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen:
• 2 rallyborden voor de auto
• Een compleet routeboek
• Hotelovernachtingen van 9 tot en met 14 september 2015
• Ontbijt, lunch en diner gedurende de rally
• Service en bagage team
• Goodybag
• Poloshirt & cap.

De kosten van de brandstof voor uw auto en de versnaperingen aan de bar zijn niet inbegrepen.

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven, klik dan hier.

Na inschrijving wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van wetenswaardigheden over de Porsche GT. Daarnaast is er een voorlichtings- en kennismakingsbijeenkomst gepland voorafgaand aan de start. Dus schrijf u in en laat de voorpret en uw voorbereiding beginnen.