Idee Panamera GTSPanamera GTS

Idee Panamera GTS

Wie zichzelf grote doelen stelt in het leven, moet deze met lef en passie tegemoet treden. Dat heeft de Panamera op indrukwekkende wijze laten zien. Al vanaf het begin ging hij compromisloos zijn eigen weg en heeft hij schijnbare tegenstellingen verenigd: performance en comfort, dynamiek en efficiency, werk en gezin.

Wie grote doelen nastreeft, moet ook gefocust blijven. Zich op zijn sterke punten concentreren. Teruggaan naar de essentie. Precies daarvoor staan de 3 letters GTS, die in combinatie met de naam Porsche op het circuit en daarbuiten geschiedenis hebben geschreven. Al van oudsher is dat onze opvatting van het directe, onvervalste, krachtige rijplezier, dat circuitprestaties combineert met dagelijkse sportiviteit.

Daarom zagen onze ingenieurs het opnieuw als hun plicht en tegelijkertijd als een uitdaging om het Panamera idee met het GTS principe te verenigen. En dit is het resultaat: de nieuwe Panamera GTS en de nieuwe Panamera GTS Sport Turismo.

Twee modellen die beide werelden op fascinerende wijze laten samensmelten en die staan voor de pure dynamische rijbeleving.

Idee Panamera GTS

Het exterieur

Het interieur

Aandrijving en onderstel

Hulpsystemen en head-updisplay

Porsche Connect

Porsche Exclusive Manufaktur