Ice Force Pro - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ice Force Pro

Welkom bij Porsche Centrum Leusden. U heeft aangegeven interesse te hebben in een onvergetelijke Porsche Ice Force Pro in 2022. De reis vertrekt op maandag 14 februari en eindigt op vrijdag 18 februari. Op deze pagina leest u meer informatie over deze experience, het programma en de inschrijfmogelijkheden.

Porsche Ice Experience 2022
Op een bevroren meer in het noorden van Finland (Levi) staan met spikes geprepareerde Porsches klaar voor de meest waanzinnig ervaring ooit: De Porsche Ice Experience. Een onvergetelijke ervaring op 66° noorderbreedte. Tijdens deze 5-daagse reis leert u rijden op ijs en sneeuw. U leert hoe u gecontroleerd drift. Daarnaast rijdt u onder de meest uitdagende omstandigheden, tijdens de meest bizarre weersomstandigheden, in de meest nieuwe Porsches. U vliegt naar Levi en overnacht in een schitterend en karakteristiek hotel, prachtig gelegen op een berghelling met uitzicht over Levi.

Level - Ice Force Pro
De avondzon werpt de Porsche Driving Area Levi in ​​een geheel nieuw licht. De witte sneeuw begint te gloeien in de mooiste kleuren. Bijna surrealistisch dansen 5 Karmijnrode Porsche 911 Carrera aan de horizon. Voordat de eerste trainingsdag ten einde loopt, moet u zich nog een keer schrap zetten. De uitdagingen zijn immers groot. Net als de hoeveelheid rijden.

Ice Force Pro vraagt ​​veel van u – of om precies te zijn: alles. Want één ding is zeker: wie het hoogste opleidingsniveau heeft bereikt, moet zijn grenzen blijven verleggen om tot absolute topprestaties te komen. Lange handling tracks en extreme krachten staan ​​op de agenda. De opponenten: motor achterin, middenmotor, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. Als Ice Force Pro deelnemer moet u immers de uitdaging van elke trainingssessie met verschillende aandrijfconcepten aankunnen.

Na 3 dagen van talloze adrenalinekicks, indrukwekkende successen en onbeschrijfelijke gevoelens van geluk, wacht u de moeilijkste manoeuvre: uit de auto stappen. Maar ook nadat de laatste horde is genomen, wordt u keer op keer teruggetrokken naar deze bijzondere plek. Van sommige dingen krijg je gewoon geen genoeg.

Meerdaags trainingsevenement voor gevorderde bestuurders:

 • Voorwaarde: Ice Force (of vergelijkbare opleiding)
 • Duur: 5 dagen (waarvan 3 rijdagen)
 • Inhoud van de cursus: extreme rijsituaties in verschillende Porsche-modellen
 • Maximaal 2 personen per voertuig. Houd er rekening mee dat dit vanwege COVID-19 ertoe kan leiden dat u tijdens het rijden een mondkapje moet dragen
 • Rijprogramma in verschillende Porsche-modellen (Porsche 911 Turbo S, Porsche 911 GT3 en Porsche 718 Cayman GT4, op spijkerbanden tot 4 mm)
 • 2 instructeurs per groep (5 voertuigen per groep)
 • 4 overnachtingen met ontbijt
 • 3 lunches, 4 diners

Kosten
Deelnemer:  €7.590,- 
Als deelnemer beleeft u 3 fantastische rijdagen in de Porsche-modellen. Tijdens het rijden deelt u een auto met een andere deelnemer waardoor u de helft van de tijd aan het rijden bent. 

Onkosten:  €1.000,-
De onkosten bestaan uit de basis vluchtkosten vanaf Schiphol, de kosten van de branded jas en overige kosten om de reis te faciliteren. 

Privé-jet: optie (tegen meerprijs) 
Indien er voldoende animo is om direct vanuit Nederland naar Kittilä te vliegen, zullen wij de mogelijkheden bekijken om (tegen meerprijs) met een privé-jet te reizen. Hier komen wij nog op terug.

Benodigde informatie
Om u volledig te ontzorgen tijdens deze fantastische ervaring vragen wij u om via onderstaande knop al uw gegevens in te vullen. Deze informatie hebben wij nodig om de vluchten te boeken en de hotelkamers op naam te zetten. Indien u zich met een groep aanmeldt vragen wij u voor elk persoon het formulier in te vullen. U kunt in de vragenlijst aangeven met wie u reist en met wie u eventueel een hotelkamer wilt delen.  

Let op:

 • Zodra u al uw gegevens heeft ingevuld sturen wij de factuur naar u op. Wij verzoeken u om uiterlijk 3 december de betaling te voldoen. Zonder betaling kunnen we uw reservering voor de Ice Experience niet bevestigen. 
 • U moet in bezit zijn van een geldig rijbewijs. 
 • Om aan de Ice Force Pro deel te nemen moet u de Ice Force (of een gelijkwaardige training) hebben gevolgd. Hier wordt op gecontroleerd.
 • Iedereen is verplicht om zich aan de lokale corona-maatregelen te houden. De maatregelen kunt u vinden op de website van de Finse overheid. 
 • Lees goed de algemene voorwaarden door voor u zich aanmeldt. De algemene voorwaarden vindt u hier.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Stephanie Mulder via events@porschecentrumleusden.nl.