Ice Experience - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ice Experience

Welkom bij Porsche Centrum Leusden. U heeft aangegeven interesse te hebben in een onvergetelijke Porsche Ice Experience in 2022. De reis vertrekt op maandag 17 januari en eindigt op vrijdag 21 januari. Op deze pagina leest u meer informatie over deze experience, het programma en de inschrijfmogelijkheden.

 

Porsche Ice Experience 2022

Op een bevroren meer in het noorden van Finland (Levi) staan met spikes geprepareerde Porsches klaar voor de meest waanzinnig ervaring ooit: De Porsche Ice Experience. Een onvergetelijke ervaring op 66° noorderbreedte. Tijdens deze 5-daagse reis leert u rijden op ijs en sneeuw. U leert hoe u gecontroleerd drift. Daarnaast rijdt u rijdt onder de meest uitdagende omstandigheden, tijdens de meest bizarre weersomstandigheden, in de meest nieuwe Porsches. U vliegt naar Levi en overnacht in een schitterend en karakteristiek hotel, prachtig gelegen op een berghelling met uitzicht over Levi.

 

Level - Ice Experience

Het eerste level wacht op u. In onstabiele omstandigheden kunt u zien wie echt de controle over hun Porsche heeft. Op de zogenaamde 'circles' kunnen deelnemers voor het eerst hun rijvaardigheid op de proef stellen. Het wordt al snel duidelijk dat de perfecte drift vooral één ding vereist: veel oefenen. Maar als het lukt, roept het ongelooflijke gevoelens van geluk op. Een moment dat u zich jaren later, met een grote glimlach, herinnert. 

 

De beginnerstraining “Ice Experience” leert u de basis van het rijden op ijzige oppervlakken gedurende 3 uitdagende dagen. Reactie en goede instincten zijn vereist in uitdagende secties en op de handling-tracks. En na een veelbewogen dag wacht u nog meer onvergetelijke ervaringen, een rit op de sneeuwscooter is een integraal onderdeel van het programma. Zorgvuldig geselecteerde paden leiden door de mooiste besneeuwde winterlandschappen en bevroren wateren. Het goede nieuws: nadat u het trainingsniveau Ice Experience onder de knie heeft, staat het volgende trainingsniveau al op u te wachten: Porsche Ice Force.

 

Meerdaags trainingsevenement voor gevorderde bestuurders:

 • Duur: 5 dagen (waarvan 3 rijdagen)
 • Inhoud van de cursus: basisprincipes van voertuigbeheersing op sneeuw en ijs
 • Maximaal 2 personen per voertuig. Houd er rekening mee dat dit vanwege COVID-19 ertoe kan leiden dat u tijdens het rijden een mondkapje moet dragen
 • Rijprogramma in verschillende Porsche-modellen (Porsche 911 Carrera S, Porsche 718 Cayman GT4, Porsche Panamera Turbo S en Porsche Taycan Turbo S, op spijkerbanden tot 1.5 mm)
 • 1 instructeur en 1 assistent per groep (5 voertuigen per groep)
 • 4 overnachtingen met ontbijt
 • 3 lunches, 4 diners
 • Sneeuwscootertocht (ca. 1 uur)

Kosten

Deelnemer:  €4.990,-

Als deelnemer beleeft u 3 fantastische rijdagen in de Porsche-modellen. Tijdens het rijden deelt u een auto met een andere deelnemer waardoor u de helft van de tijd aan het rijden bent. 

 

Onkosten:  €1.000,-

De onkosten bestaan uit de basis vluchtkosten vanaf Schiphol, de kosten van de branded jas en overige kosten om de reis te faciliteren. 

 

Privé-jet: optie (tegen meerprijs) 

Indien er voldoende animo is om direct vanuit Nederland naar Kittilä te vliegen, zullen wij de mogelijkheden bekijken om (tegen meerprijs) met een privé-jet te reizen. Hier komen wij nog op terug.

 

Benodigde informatie

Om u volledig te ontzorgen tijdens deze fantastische ervaring vragen wij u om via onderstaande knop al uw gegevens in te vullen. Deze informatie hebben wij nodig om de vluchten te boeken en de hotelkamers op naam te zetten. Indien u zich met een groep aanmeldt vragen wij u voor elk persoon het formulier in te vullen. U kunt in de vragenlijst aangeven met wie u reist en met wie u eventueel een hotelkamer wilt delen. 

 

Let op:

 • Zodra u al uw gegevens heeft ingevuld sturen wij de factuur naar u op. Wij verzoeken u om uiterlijk 3 december de betaling te voldoen. Zonder betaling kunnen we uw reservering voor de Ice Experience niet bevestigen. 
 • U moet in bezit zijn van een geldig rijbewijs. 
 • Iedereen is verplicht om zich aan de lokale corona-maatregelen te houden. De maatregelen kunt u vinden op de website van de Finse overheid. 
 • Lees goed de algemene voorwaarden door voor u zich aanmeldt. De algemene voorwaarden vindt u hier.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Stephanie Mulder via events@porschecentrumleusden.nl.